Rólunk

Sziasztok!

Történetünk nem nyúlik vissza időszámításunk előttre, mint sok családi kisvállalkozásnak, de reméljük a jövőnk nagyon hosszú lesz.

2016 decemberében készítette a nagyi az első párnánkat Mojo nevű francia bulldogunknak, aminek még nem volt „neve”, csak egy igazán kényelmes babzsákágy volt. Mojo imádta, ezért ez volt az első olyan ágya, ami nem „robbant fel”. Sokszor mi is mellé feküdtünk, így rá jöttünk miért is szereti ő annyira. Mojo igazán magának való kisfickó, nem mindent fogad el, így meglepetés volt számunkra ez az ágy.

Mojo Marvel

Nem sokkal később jött a „kistesó” Tony, és Mojo ki lett túrva az ágyából.

Tony Marvel

Mivel magánszemélyként, és a fiúk nevével is fent vagyunk a közösségi médiákban, sokan felfigyeltek a szuper kis ágyukra, aminek köszönhetően a „nagyi” neki kezdhetett a párnagyártásnak. Innentől nem volt kérdés merre tovább, bele kezdtünk a családi kisvállalkozásunkba.A párnák teljesen egyedileg készülnek, megrendelés alapján úgy, ahogy a vevő megálmodta! Ebből nem is szeretnénk engedni, hiszen nekünk fontosak a vevőink, és azok kedvencei. Így mindenki kap egy szeletet belőlünk, és mi is minden család részévé válhatunk egy picit. 2017 decemberében kezdtünk neki a PUFI PÁRNÁNAK igazán. Akkor döntöttük el, hogy szeretnénk ezzel foglalkozni, és akkor indítottuk el a közösségi oldalainkat egy játékkal. Szerencsére elég nagy érdeklődésnek örvendenek a párnák, sok kiskedvencnek lett igazi ágya a Pufi Párna. Viszont mi nem szeretnénk itt megállni, fejlődni szeretnénk. A kezdéshez képest már nem egy, hanem két formájú párnáink vannak, valamint folyamatosan bővül a kínálatunk már csudijó, pihepuha kedvenc kedvencekkel. Ezekről bővebben a hírfolyamokon, és az oldalon az újdonságokban mindig találsz majd leírást.

Ölelő szívvel:

A Pufi Párna csapat
Szilvi, Peti, Mojo, Tony és a Mami

<3